1-dags retreat

1-dags Retreat 23 maj 2021


-Stå i din egen kraft-


En rofylld dag med fokus på att hitta och stärka vår intre styrka och kraft. 


Att leva i dagen samhälle kan vara oerhört tufft och vi hamnar lätt ur balans. Jag tror att det är viktigare nu än nånsin att vi har verktyg för att hitta tillbaka till oss själva, vår intre kraft och stärka vår intuition. 


Vi behöver stå stadigt när det blåser runt oss och vi behöver stötta och peppa varandra. Det är ett städigt pågående arbete. Du är inte ensam. Vi är starkast tillsammans. Min övertygelse är att vi behöver göra det här för oss själva, för våra nära och för jorden som helhet.

Vi är superviktiga.


Under dagen kommer jag att berätta om hur jag hittar min kraft och vi kommer att dela och jobba för att ta reda på hur du hittar din. Vi kommer att göra övningar och meditationer.

Jag kommer också gå igenom hur vi genom mat kan få hjälp med att stärka vår inre kraft och förmåga.

Hela dagen genomsyras av inspiration från Anthoy William, Medical Medium.

Vi kommer att tillbringa så mycket tid som vädret tillåter i den vackra skogssalen, resten av tiden i rymliga konferenssalen, maten äter vi ute eller i matsalen.


I priset ingår mellanmål/fika och en härligt fräsch lunch.

Vår bästa kock Mia ser till att vi får i oss det vi behöver för att ta oss an dagen goda förutsättningar.

Du serveras vegansk mat utan ägg, mjölk, gluten, majs, soja, rapsolja och onödiga tillsatser. Läkande mat att må bra av helt enkelt.


Vi som håller i retreaten är jag, Pernilla Pettersson, Happylifecoach och Mia Malm Strandberg som är Kock.


Elgsjögården, Häradstorp

Dagen hålls på vackra Elgsjögården som ligger i Häradstorp, Finspångs kommun.

Den ägs och drivs av Holmen skog och ligger rofyllt och vackert beläget med närhet till både skog, öppna landskap och sjöar. 

Här kan man andas fritt och njuta av naturen.

Tid kl 9-17. 

Pris för heldag med mat och fika 975kr/person.

Så här tyckte kursdeltagarna 2020:


" Fantastisk dag! Proffessionellt, lugnt, fantastiskt, supergott. Väldigt bra info & meditationer. Tack!"


" Underbar dag i det gröna, magisk plats. Fyllt på mina batterier. Skönt att meditera, lagom tid och underbart god mat!"


" Tack för en fantastisk dag och så tacksam för allt. Du är såå inspirerande och kunnig. En fröjd att få vara med."


"En härlig avslappnande dag, härlig miljö och fantastisk mat."


" En dag i tacksamhetens tecken. Fylld med massa goda energier och massa kunsap. Denna dagen finns i mitt liv."


Medical Medium, Anthony William. Varför har vi valt att anordna en retreat i linje med Anthony William? Jo, för att vi är övertygade om att det är goda råd som verkligen fungerar. Vi tror på rena och sjysst odlade råvaror. Vi använder oss av frukt, grönt, örter/kryddor och vilda bär och växter. Vi väljer bort sådant som Anthony kallar "No-foods" p g a att de gynnar virus, bakterier och är dåliga för vår miljö. Vi tror på den helande kraften i att ta tillbaka tilliten till oss själva och våra kroppars egen läkande förmåga. Att varje individ har rätten och möljigheten att få leva frisk. Vi behöver bara hitta rätt verktyg.

Vill du läsa mer om Anthony William; klicka här..


Vi som håller i trådarna


Det är som sagt Mia och jag s

om håller i trådarna. Jag Pernilla, håller i kursinnehållet och leder er genom dagen. Mia styr i köket och ser till att vi får härligt fräsch och läkande mat och en och annan godbit.

Det började först med löst prat till att senare blir en dröm och ett mål. När vi hälsade på Elgsjögården insåg vi att det kan bli verklighet. Nu är vi här igen. Hoppas du kommer och förgyller vår dag!

Välkommen!

Mia Malm Strandberg, kock. Mia är en klippa i köket och brinner särskilt för läkande mat. Hon gör matlagning både rolig, god och enkel. Mia fixar all god mat vi får, och allt kan vi äta med gott samvete.

Pernilla Pettersson, Happylifecoach.. Jag älskar att prata och dela med mig. Jag brinner särskilt för vikten av att hålla hoppet och tilliten uppe. Tilliten till vår egen kropp och läkningsförmåga. 

Anmäl dig, säkra din plats. 

Anmäl dig till mig via sms, telefon eller mail:

Pernilla 070-130 95 15

pernilla@happylifecoach.se

Kursavgiften på 1250kr/person betalas i samband med anmälan, eller strax där efter.