Rådgivning

RÅDGIVNING


Jag hjälper gärna till med att kartlägga var du är just nu och vilka åtgärder som kan göras för du ska kunna komma igång i rätt riktning. En av de viktigaste delarna av läkning är att reda ut vad som är själva grundorsaken till problemen och sedan utgå därifrån. Varje människa är unik och ofta känner jag mig som en kroppens detektiv.


Jag arbetar främst med Mat som Medicin, och därav handlar råden ofta till stor del om just det vi äter. Maten är ett otroligt redskap och det är fantastiskt vad " lite grönsaker" kan göra.

Förutom mat, går vi också igenom näring och kosttillskott, vanor, träning och tankesätt. Jag ser till hela människan, kropp, själ, hjärta och ande.

Råden jag ger grundar sig på kunskap i linje med Medical Medium, Anthony William. Jag använder mig också av mina kunskaper inom Kinesisk Medicin, Massage, Bicom, energimedicin, egen erfarenhet och intuition.


Jag tar emot klienter på min klinik i Finspång och även på distans via telefon eller Zoom.


Ett första möte innebär att du får ett frågeformulär som du fyller i och skickar till pernilla@happyifecoach.se senast 2 dagar innan mötet. Jag går då igenom informationen i förhand och vi får mer tid under vårt möte till att prata lösningar. 


Uppföljningsmöte bestämmer vi gemensamt beroende på behov och möljighet. 


Första möte: 1550kr 60minuter. 
 

 


Boka tid för rågivning

Fyll i kontaktforumläret nedan.

Eller skicka till pernilla@happylifecoach.se

Jag återkommer oftast inom en dag eller två.