Retreat 9-11juli 2021

Elgsjögården, Häradstorp

Vi bor och äter på vackra Elgsjögården som ligger i Häradstorp, Finspångs kommun.

Den ägs och drivs av Holmen skog och ligger rofyllt och vackert beläget med närhet till både skog, öppna landskap och sjöar. Holmen har också ett litet bevarat torp och flera fina vindskydd i närheten. Byggnader är väl omhändertagna och här finns allt vi behöver.

Här kan man andas fritt och njuta av naturen.

Retreat 9-11 juli 2021

-Stå i din egen kraft-


En rofylld helg med läkande mat, föreläsningar, work-shops, inspiration,  stillhet,  meditationer, skog och härliga middagar. Allt för en piggare , starkare, gladare kropp & själ. Tillsammans hjälps vi åt att stå starkare i vår egen kraft. 


Helpension, fredag 9 juli kl. 14:00 till söndag 11 juli kl. 15:00.

Vi bor och äter alla måltider på gården. 


Pernilla är värd och håller i föreläsningar och meditationer. Pernillas fokus under hela helgen är att vi tillsammans stärker vår inre kraft för att kunna stå stadigt i oss sjävla även när det blåser och stormar runt omkring oss.


Mia Malm Strandberg är vår kock och en riktig klippa i köket. Mia lagar läkande mat till oss hela helgen, vackert  & njutbart för både kropp och själ.


Sören  Brynielsson är konstnär, författare och har så mycket vackert att dela. Sören kommer och gästar oss under lördag em-kväll, det kommer bli magiskt.


Linda Dyverfeldt är kundalini-yoga lärare och så mycket mer. På lördag och söndag morgon håller Linda i ett härligt yogapass & meditation där alla kan delta. En skönt stärkande start som bäddar för en fortsatt lyckad dag.


Övernattning sker på gården. 1-2 bäddar per rum. Toalett och dusch finns på rummet eller alldeles i närheten. Du tar själv med lakan och handduk. Ett mysigt, lugnt och hemtrevligt boende. 


Du serveras läkande vegansk mat utan mjölk, ägg, gluten, majs, soja, rapsolja och onödiga tillsatser. Fräsch och läkande mat att må bra av.


Maten dukas i matsalen, på altanen eller i trädgården och i loungen kan man hänga skönt i fåtöljerna och ta en kopp välgörande örtte, fräsch frukt eller annat gott som Mia fixat mellan varven.


Föreläsningar och work-shops sker i stora konferens-salen eller så mycket som vädret tillåter ute i den fantastiska skogs-salen alldeles i närheten.


Det finns också utrymme för egen tid. Passa på att vila, ta en frisk promenad eller bara umgås.

Vi som håller i trådarna


Det är Pernilla och Mia som håller i trådarna. Vi har bjudit in Sören och Linda som kommer att höja upplevelsen för dig som deltagare och för oss som värdar. Det började först med löst prat till att senare blir en dröm och ett mål. När vi hälsade på Elgsjögården insåg vi att det kan bli verklighet. Nu är vi här. Hoppas du kommer och förgyller vår helg!

Välkommen!

Mia Malm Strandberg, kock. Mia är en klippa i köket och brinner särskilt för läkande mat. Hon gör matlagning både rolig, gott & vackert. Mia fixar all god mat vi får, och allt kan vi äta med gott samvete. Att få ta del av Mias kreationer i köket är en fröjd för både kropp och själ.

Linda Dyverfeldt

Kundalini-yogalärare.

Vi kan stolt presentera Linda som driver SoulClarity och som har många stängar på sin lyra. Genomgående för Lindas arbete handlar om att "allt du behöver finns inom dig". Hon kommer leda yogapass och meditation på morgnarna. En perfekt start för en framåtsträvande kropp och själ. 

Pernilla Pettersson, Happylifecoach.. Jag älskar att prata och dela med mig.  Det är till mig du anmäler dig och vänder dig om du har några frågor.

Jag kommer hålla i meditationer och föreläsningar. Jag gör mitt bästa för att du ska inspireras till att leva ditt liv starkare, piggare och gladare.

Sören Brynielsson,

Konstnär och författare.

Vi är så glada att Sören blir vår gäst! Han har så mycket vackert att dela om livets bergochdalbana. Både i bild och ord. Ingen går oberörd från en stund med Sören.

Anmäl dig, säkra din plats. 

Anmäl dig till mig via sms, telefon eller mail:

Pernilla 070-130 95 15

pernilla@happylifecoach.se

Kursavgiften är 4450kr 

och betalas i samband med anmälan, eller strax därefter

till Bankgiro 202-7704

eller swish 123 356 73 36

Kvitto/ faktura skickas via mail.