Länkar


Ta reda på mera

 

Här delar jag med mig av länkar, boktips och annat som jag själv uppskattar och tycker är värdefullt. Hoppas det kan glädja dig också.


Anthony William, Medical Medium:

www.medicalmedium.com

Anthony Williams sida där han delar en hel massa. Det finns rekommenderade kosttillskott, recept, blogginlägg, podar mm.

 

Du kan också ladda ner appen Soundcloud  och lyssna på alla hans podar. Sök på Anthony William. Klicka på hans foto som kommer upp och då dyker det upp massor av podar om alla möljiga sjukdomar och besvär.

Följ honom på Facebook och Instagram. Han gör ofta och gärna live-sändningar. 

 

Böcker av Anthony William: Köp eller låna på biblioteket!

Muneeza Ahmed, Medical intuitive: www.muneezaahmed.com

Här på Muneezas sida hittar du också mycket information och gratismaterail. Muneeza har också online-kurser och webinars. Muneeza har jobbat med Anthony William under flera år och massor av erfarenhet. Hon är som en hel uppslagsbok och älskar att dela med sig. I webinars jobbar hon ofta tillsammans med ett gäng andra administratörer och terapeuter som har olika specialiteer och erfarenheter. 

Följ henne också på Facebook, instagram mm.



Här är lite tips på shopping:

www.clearlife.se 

Här hittar du bland annat Vimergys produkter. Rena och bra produkter. Du kan också söka på just "Medical Medium" så kommer hans rekommenderade produkter upp eller liknande.


www.ortagubben.se

Här finns det mesta i örtväg. Hittar du det inte i nätbutiken, kan det löna sig att ringa och fråga. 


www.liponaturals.com 

Här hittar du den bästa flytande c-vitaminen just nu. Företaget är i USA men de skeppar till Sverige. Tänk dock på att tullavgift tillkommer som ska betalas i samband med att du hämtar ut ditt paket..