Om mig

Om mig Pernilla


Jag tror att människor kan läkas om vi bara hittar rätt verktyg och får chansen att hitta vår egen kraft. Vår egen kraft att läka oss själva.

De verktyg vi behöver kan vara i form av avslapppning/ meditation, träning, mat, vitaminer, kroppskännedom, behandlingar mm. I dagens samhällle regnar det rön och trender om hur vi ska leva våra liv, vad vi ska äta / inte äta, hur vi ska träna, hur många timmar vi ska sova, hur vi ska hitta egen tid...Det är minst sagt förvirrande eftersom många av dessa motsäger varandra. 

Vad ska vi egentigen tro på? Vem kan vi lita på?

De frågorna har jag ställt mig själv många många gånger. 


Jag har en dotter som varit svårt sjuk och som lett till att jag under 8 år sökt med ljus och lykta efter en lösning. Vi har provat en hel del, både sjukvård och andra behandlingar och dieter. Ibland har det hjälpt men inte riktigt hela vägen, inte förrän 2017 när vi dels bott i Japan 4 månader för behandling och vi började följa råden från Anthony William, Medical Medium.

Från att ha diagnoser som JIA, barnreumatism, Reynauds, MAS, SLE, svår njurskada och benskörhet har vi haft många utmaningar. Hon har levt som en vanlig tonåring mellan bakslag, stora som små. 

Läkningsresor kan ta tid och man får räkna med bakslag under vägen. Men vet att det går. Din kropp vill läka och jobbar för dig varje minut och sekund. Vi lär oss på vägen och vi kan dela våra erfarenheter och lärdomar. 


För att födjupa mina kunskaper inom kost, vitaminer, emotionell och fysisk hälsa har jag under 2019 gått Muneezas kurs "Intuitive Detox Mastery" både fär privatpersoner och terapeuter. Allt vävs bra ihop med mina tidigare kunskaper som akupunktör, massör, Bicomterapeut mm. 


Jag har också upptäckt att jag älskar att prata. Att dela med mig av det som jag brinner för och tycker är meningsfullt. Jag har föreläst en hel del nu och eftersom många velat ha tips och råd om hur och vad man ska äta och laga, har min vän Mia och jag haft några matlagningskurser, gjort en receptsamling, fikabuffé och 3-rättermiddag, retreat mm..


Vill du ha hjälp, råd eller inspiration till hur du kan gå vidare för att få bättre hälsa och livskvalitet så finns jag här. Välkommen!