Om mig

Om mig Pernilla


Min övertygelse är att vi alla kan läkas. Med sann kunskap, rätt verktyg, en skopa tålamod och tillit.

Jag började min bana som florist. När jag fått mina två första barn valde jag att skola om mig till akupunktör och massör. Jag ville främst få veta hur världen hängde ihop, något som samhället inte kunde förklara för mig. Den österländska filosofin passade mig verkligen och följer mig än idag.

När min dotter blev svårt sjuk försökte vi allt och jag har sökt med ljus och lykta för att finna svar och läkning. 

2017 dök Anthony Williams information upp för mig tack vare en envis vän. Det har förändrat min familjs till det bättre och många med oss. (Om du vill kan du lyssna till mig när jag berättar om Matildas resa i avsnitt 3 på poden Hälsosant)


Jag har arbetat mycket med behandlingar, föreläsningar och har anordnat matlagningskurser och retreats. Med åren har jag kommit underfund med att jag älskar att prata, att få dela med mig till fler som kan få hopp om att läkning är möjlig.

Idag arbetar jag främst med mat som medicin och jag älskar också att odla. Just nu satsar jag en hel del tid just på odlingen för att på sikt kunna nå och hjälpa fler på sin läkningsresa. 

Har du en plats och ett gäng som vill att jag kommer för ett retreat, workshop eller föreläsning så är du hjärtligt välkommen att höra av dig!