Retreat Omberg 2024

Retreat 2024


Naturkraft

- Ett kraftfullare du -

Retreat 

NATURKRAFT

-Ett kraftfullare du-


2-4 augusti, 2024


Återta kontakten med naturen, dig själv och din intuition.

Tillsammans skapar vi en fristad och gläds över den vi är. Vi utökar vår verktygslåda för att stärka oss själva både kroppsligt, mentalt och själsligt.


Pernilla och Sören håller i föreläsningar, inspirerar från hjärtat och håller i meditationer.

Mia lagar den läkande maten och smarriga fikat. Allt som serveras är veganskt och glutenfritt. 


Häng med oss på oförglömliga dagar vid foten av vårt heliga berg Omberg. vi bor och tillbringar vår tid vid

Stocklycke Vandrarhem, nära Vätterns klara vatten och solnedgång.Hello world
Hello world

Upplägg


Fredag 2 augusti kl. 14-14.30 Incheckning och fika.


15.00 Samling med Pernilla och presentation av helgens schema. Vi presenterar oss och börjar fördjupa oss i hur vi som energimänniskor egentligen fungerar, vad vi och våra kroppar behöver och vad vi kan göra för att stärka oss själva och varandra. Fokus ligger på att fördjupa och stärka vårt hopp, kontakten med vår själ, intuition och vårt syfte. 


Mellanmål serveras regelbundet under dagarna. Mia älskar att göra nyttiga och himmelskt goda tårtor och kakor. Så till eftermiddagen serveras troligtvis något extra smarrigt för både för kropp och själ.


Det finns alltid frukt och citronvatten till den som behöver och vill ha.


Middag serveras kl 18.00

All mat serveras glutenfri och vegansk. Allt i linje med Medical Mediums information. 


Mellan måltiderna samlas vi för att komma i djupare kontakt med oss själva och vår intuition. Pernilla och Sören håller i meditationer, föreläsningar och delar med sig av livets erfarenheter och lärdomar. Vi tillbringar tid ute så mycket som vädret tillåter och håller annars till i stora salen.


Det finns utrymme för egen tid med vila, dopp eller promenader före frukost och middagen. Vi som önskar ses för kvällsmys och reflektion av dagen i loungen eller runt elden.


Frukost: 


7.00 finns citronvatten, sellerijuice och frukt till den som önskar.


8.00-9.00 serveras frukostbuffé.


Efter en lugn och skön frukost och lite egen-tid samlas vi ute eller i stora salen kl 10.00


12.30 serveras lunch


Söndag 4 augusti kl 14 avslutas retreatet, vi alla tackar för oss och önskar en trevlig resa hem igen, starkare, piggare och gladare.


På bilderna här till vänster ser du bilder från Stocklycke och även lite från våra tidigare retreat på andra platser. 


Det händer magiska saker när vi kommer tillsammans i grupp och delar med oss av livet med varandra. Kom och var med du också. Det blir magiska dagar att minnas länge.

Bad i Stocklycke hamn


Bara några hundra meters promenad på stig genom lummig skog och ängar, eller via liten bilväg, kommer man till Stocklycke hamn. Här finns inga båtar, men fin utsikt och stadig trappa ned till klippbad i kristallklart Vättern-vatten. Härligt uppfriskande för både kropp och själ.


Hello world

Kom och häng med oss!


Vi har verkligen älskat att jobba ihop och hålla retreat tillsammans och är så glada att få chansen igen. Det är fantastiskt att när vi människor möts i grupp och vågar vara oss själva med alla våra erfarenheter, lärdomar, idéer och klokheter. Tillsammans gör vi livet på den här planeten så mycket ljusare och lättare.

Vi längtar!unsplash