Retreat 21-22 maj 2022

Retreat 21-22 maj 2022

-NATURKRAFT- 

Kom närmare dig själv och naturen


En rofylld helg med läkande mat, föreläsningar, work-shops, inspiration,  stillhet,  meditationer, skog och härliga middagar. Allt för en piggare , starkare, gladare kropp & själ. Tillsammans hjälps vi åt att komma närmare oss själva och naturen.  


Helpension, lördag 21 maj kl. 10:00 till söndag 11 juli kl. 15:00.

Vi bor och äter alla måltider på gården. 


Pernilla berättar om mat som medicin och framför allt pratar vi om örter och vild mat. Vi går en  örtvandring och dricker vårt eget örtte. Pernilla svarar på frågor gällande hälsa enligt deltagarnas önskemål. 


Linda Dyverfeldt är yoga-lärare och så mycket mer.  Kundaliniyoga, yinyoga och meditation där alla kan delta ger god grund för att landa och komma närmare ditt inre. 


Mia Malm Strandberg är vår kock och en riktig klippa i köket. Mia lagar läkande mat till oss hela helgen, vackert  & njutbart för både kropp och själ. 


Övernattning sker på gården. 1-2 bäddar per rum. Toalett och dusch finns på rummet eller alldeles i närheten. Du tar själv med lakan och handduk. Ett mysigt, lugnt och hemtrevligt boende. 


Du serveras läkande vegansk mat utan mjölk, ägg, gluten, majs, soja, rapsolja och onödiga tillsatser. Fräsch och läkande mat att må bra av.


Maten dukas i matsalen, på altanen eller i trädgården och i loungen kan man hänga skönt i fåtöljerna och ta en kopp välgörande örtte, fräsch frukt eller annat gott som Mia fixat mellan varven.


Föreläsningar och work-shops sker i stora konferens-salen eller så mycket som vädret tillåter ute i den fantastiska skogs-salen alldeles i närheten.


Det finns också utrymme för egen tid. Passa på att vila, ta en frisk promenad, ett dopp i sjön eller bara umgås.

Gutebogården,

Vi bor och äter på natursköna Gultebogården som ligger i Boka, Grytgöl, Finspångs kommun.

Den ligger rofyllt och vackert beläget vid Älgsjön och har egen sandstrand och brygga. Skogen har vi alldeles runt husknuten.  

Här kan man andas fritt och njuta av naturen.

Vi som håller i trådarna


Det är Pernilla Pettersson, Linda Dyverfeldt och Mia Malm Strandberg som håller i trådarna. Vi älskar det vi gör och särskilt när vi får dela det med andra. Vi längtar. Hoppas du kommer och förgyller vår helg!

Välkommen!

Mia Malm Strandberg, kock. Mia är en klippa i köket och brinner särskilt för läkande mat. Hon gör matlagning både rolig, gott & vackert. Mia fixar all god mat vi får, och allt kan vi äta med gott samvete. Att få ta del av Mias kreationer i köket är en fröjd för både kropp och själ.

Pernilla Pettersson, Happylifecoach.. Älskar att prata, lyssna och dela.  

Pernilla kommer hålla i örtvandring,  föreläsning, Q &A mm. Helgens tema är naturen vilket leder oss till örter, vild mat och hur det på olika sätt kan hjälpa oss i livet.

Linda Dyverfeldt

Kundalini & yin-yogalärare.

Linda driver SoulClarity och har många stängar på sin lyra. Genomgående för Lindas arbete handlar om att "allt du behöver finns inom dig". Hon kommer leda yogapass, meditation mm. En perfekt grund för en strävande kropp och själ. 

Anmäl dig, säkra din plats. 

Anmäl dig via sms, telefon eller mail:

Pernilla 070-130 95 15

pernilla@happylifecoach.se

Kursavgiften är 2675kr och betalas i samband med anmälan, eller strax därefter

till Bankgiro 202-7704

eller swish 123 356 73 36

Kvitto/ faktura skickas via mail.

unsplash